Szolgáltatások

Gyógyfürdő

Az egész évben nyitva tartó ökofürdő élménymedencével, jakuzzival, termál- és gyógymedencével, pezsgőágyakkal teljes körű kényeztetést és kikapcsolódást biztosít látogatói számára, míg a nyári időszakban az úszó-, gyermek- és strandmedencék garantálják a felfrissülést.

Magyarország első és egyetlen ökofürdőjeként a balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő unikalitását természetközelisége és gyógyvizének kiváló hatása adja.

 

A fürdő legimpozánsabb területe a komplexum szauna részlege: a Szauna Falu igazi kuriózuma a több száz éves finn ezüstfenyők felhasználásával megépített Kelo szauna.

2016 februárjában került átadásra Magyarország legnagyobb szauna háza, amely akár 100 fő egyidejű szaunázását tudja biztosítani, továbbá gőzkabin, hortobágyi bioszauna, tüzes szauna, infrakabin, sókabin, Kneipp masszázs-medencék várják a szaunázókat, a nyári időszakban pedig strandfürdővel várja a Kamilla a pihenni vágyókat.

A fürdő vonzereje a csendes, nyugodt légkörben, a változatos szolgáltatásokban, a minősített gyógyvízben, az udvarias kiszolgálásban és a település sajátos arculatában, természetközelségében rejlik.

1

Gyógyászat

2012-ben regionális gyógyfürdő minősítést kaptunk, ezt követően kezdte meg működését az eddig hiányként jelentkező gyógyvízre épülő gyógyászati ellátás, mely hatalmas sikert aratott, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak és a magasan képzett személyzet lelkes munkájának.

 

Országos Egészségpénztár által támogatott  és wellness kezeléseink

Gyógyászati szolgáltatásokWellness szolgáltatásokVendégek részére kidolgozott kúrák
IszappakolásAroma masszázs7 napos kiskúra: 1 orvosi vizsgálat,
12 gyógykezelés
Víz alatti sugármasszázs (tangentor)Frissítő masszázs7 napos nagykúra: 2 orvosi vizsgálat,
18 gyógykezelés
SzénsavfürdőLávaköves masszázs14 napos kiskúra: 2 orvosi vizsgálat,
24 gyógykezelés
MasszázsTibeti mézes masszázs14 napos nagykúra: 2 orvosi vizsgálat,
30 gyógykezelés
Víz alatti csoportos gyógytornaManager masszázs21 napos kiskúra: 2 orvosi vizsgálat,
30 gyógykezelés
SúlyfürdőTalpmasszázs21 napos nagykúra: 2 orvosi vizsgálat,
45 gyógykezelés
GyógyúszásCsokoládékrémes masszás